Předání a další info

  1. Bude vždycky v uvedeném termínu na adrese Pštrossova 191/22 v pracovní hodiny od 9 do 17. Vždycky to tu já nebo někdo zvládne vydat.
  2. Jak mě bavilo to porážení, bourání a staření, tak mě sralo to rozvážení. Těch kusů masa z jedné krávy je totiž celkem dost. Tak jsem to vymyslel takhle. Když byste to nezvládali, tak mi piště imessage.
  3. Trvanlivost: maso je určené k rychlé spotřebě. Ve vakuu ale týden vydrží. Když budete odvážní tak i dva, ale doporučuju si to převakuovat. No a v nejhorším hned zamražte a do 3 měsíců zase vyndejte.
  4. Nevíte kdy budu zase porážet? Já taky ne, ale když mi necháte v objednávce telefon, napíšu vám až to bude
  5. Že je to maso nejlepší, co jste kdy jedli? To je smutný, nedělám s tím totiž nic zvláštního. Jen se kráva pase celý život venku, pak se to maso vystaří a vy ho nepřetáhnete.
  6. Že to maso není moc dobrý? Tak to vám buď nechutná hovězí nebo vám vadí to vystaření nebo jste ho ne moc dobře udělali a nebo už není ve své kondici. V takovém případě to nejezte a napište mi prosím.
  7. Díky že to jíte, celé mi to přijde smysluplné.